Actorul american Tagawa, din filmul Mortal Kombat, se convertește la Ortodoxie


1

Cary-Hiroyuki Tagawa, cel mai bine cunoscut pentru rolul vrăjitorului rau Shang Tsung din filmul Mortal Kombat, a fost atras de Rusia, acesta luand decizia sa fie botezat în Biserica Ortodoxă.

Tagawa, un actor american de origine japoneză, care a jucat intr-un nou film rusesc numit „The Priest-San”, a decis să renunțe la credința lui și a devenit un adevărat urmaș al învățăturilor ortodoxe ale lui Iisus Hristos, se arata intr-un raport Interfax.

Vestea s-a raspandit prin intermediul Facebook-ului, de catre unul dintre colegii săi, Ivan Okhlobystin, un actor și figura religioasa proeminenta din Rusia. Acesta din urma a distribuit o fotografie a lui Tagawa, cu o cruce imensa, probabil din timpul filmărilor, nu departe de Moscova, informeaza RT.

„Sunt fericit să spun că, după o analiză profundă și temeinică, Cary Tagawa, care a jucat rolul preotului ortodox japonez în noul nostru film ‘The Priest-San’, a primit Taina Sfântului Botez”, se arata in postarea sa.

„Când am venit prima dată in Rusia, am avut foarte puțin timp destinat studierii caracterului ortodox. Așa că am vizitat o serie de catedrale rusești din Yaroslavl și Rostov. Pur și simplu, sa ma aflu in interiorul acestora, a avut un efect foarte puternic asupra mea”, a declarat, într-un interviu, Tagawa, pentru revista Kinopoisk, în 2013, atunci când acesta trasese filmul in Rusia.

Cary-Hiroyuki Tagawa a primit numele de botez „Pantelimon”, a notat Okhlobystin pe pagina sa de Facebook.

Tagawa si-a exprimat, de asemenea, intenția de a deveni cetățean rus, la o conferință de presă, conform publicatiei ortodoxe rusesti Pravmir.

„Eu nu urmez o noua tendinta”, a spus el, cel mai probabil facand aluzie la boxerul american Roy Jones Jr și la actorul francez Gerard Depardieu. „Eu mi-am urmat inima. Nu există decizii ușoare, nici în America, nici oriunde altundeva în lume. Aceasta va fi o nouă provocare pentru mine”.

Filmul, care în curând va aparea pe marile ecrane în Rusia, vorbeste despre istoria unui preot japonez, care paraseste Japonia din cauza războaielor Yakuza, pentru un mic oraș rusesc, in vederea ajutorarii localnicilor in lupta cu o corupție larg răspândită. Filmul este cel mai recent proiect al studioului de productie „Ortodox”.

sursa:

http://lonews.ro

http://ortodox.md/monitorizarea-presei/actorul-american-tagawa-din-filmul-mortal-kombat-se-converteste-la-ortodoxie/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s